Week 12-2009

15-3

We gaan naar Delft. Daar is in het legermuseum een tentoonstelling over de vredemissie in Libanon. Cees is daar begin jaren tachtig als dienstplichtig militair geweest. Hij was er jeepchauffeur. Als we alles hebben gezien moeten we (uiteraard) via de museumwinkel naar buiten en is er echt meer tussen hemel en aarde? Ik zie een boek liggen over Libanon en Cees slaat het open op een willekeurige bladzijde en ziet twee foto's staan die hij ooit gemaakt heeft toen hij daar was. Verder door het boek bladerend komt hij er nog een paar tegen. Heel bizar, hij had er geen idee van. Hoe ze dan in dat boek komen? Waarschijnlijk via een maat die een website had over Libanon en aan wie hij die foto's eens heeft gegeven. Die site kan hij overigens op dit moment niet meer terug vinden. Wel een rare gewaarwording. Hij heeft het boek gekocht.
18-3

Ma jarig op deze mooie lentedag.
19-3

's Morgens begonnen met de collage van Brenthe en die 's middags samen met Agnes afgemaakt (die is nu klaar en in bestelling). Ik laat hem hier pas zien als we hem aan Jim en Marina hebben afgeven. Samen ook nog even de polder in gelopen, het is mooi weer.
20-3

Vorige week een mooi fotoboek gekocht en nu eindelijk tijd om dat even rustig te lezen en te bekijken. Het heet "Een wereld veel gezichten". Heel mooie boek. De lentebode op de voorgrond kreeg ik gisteren van Agnes.
Waarom bussen wel eens niet op tijd rijden..... of helemaal niet komen. Of de goede chauffeur niet op tijd is voor zijn nieuwe rit op een andere lijn. En toen konden we niet verder met z'n tweeën. Heel Nijmegen en verre omgeving zat weer eens dichtgeslibt. Het was hier heftig, twee brandweerwagens, een ambulance, twee politieauto's, een motoragent en een traumahelicopter.